Társaságunk elsősorban nagyobb szervezetek adatvédelmi auditjait végzi, azonban egyre többször keresnek meg minket egyszerűbb adatkezelést végző, vagy kisebb szervezetek áthidaló megoldást keresve, amellyel működésük audit nélkül is megfelelhet az adatvédelmi elvárások minimumának.

Mivel a GDPR lényege az üzleti folyamatok megfelelőségének biztosítása, ezért teljes szakmai felelősséggel nem tudjuk az audit kihagyását és pusztán dokumentumminták alkalmazását javasolni. De tény, hogy az adatkezelő maga is elvégezheti az auditot és kialakíthatja a GDPR kompatibilis működést, illetve a megfelelő adatvédelmi dokumentációt.

Mivel számos ügyfelünk adatvédelmi auditját és szervezte kompatibilissé tételét végeztük el, ezért saját dokumentumainkból összeválogattunk a legalapvetőbb céges adatvédelmi igényekre alkalmazhatókat, melyeket elláttunk felhasználási, kitöltési útmutatóval.

Alap adatvédelmi csomagunk mellett további csomagokat is összeállítottunk speciális tevékenységi területek számára. Az alábbi dokumentumcsomagjainkat ajánljuk. Az egyes dokumentumcsomagra kattintva tudja elolvasni annak rövid tartalmát:

Arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy tapasztalatunk szerint szakértő közreműködése nélkül nem lesz hatékony és megfelelő a felkészülés. Ezért csomagjainkhoz ajánljunk a közreműködésünket. Kérjük töltsék ki ezt a megrendelőlapot és küldjék el aláírva-beszkennelve az info@lexit.hu email címre. Munkatársunk ezt követően felveszi Önökkel a kapcsolatot.