A LexIT Expert Kft. komplex jogi és informatikai szakértői szolgáltatásokat kínál az adatvédelem és az adatbiztonság terén. Társaságunkat a LexIT Ügyvédi Társulás tagjai kifejezetten azért hozták létre, hogy az elmúlt közel másfél évtized alatt az infokommunikációs-, az adatvédelmi és a pénzügyi jog területén szerzett tudást és tapasztalatot információ-biztonsági szakértői tevékenységgel támogatva egyedülálló szolgáltatást nyújtsanak az adatvédelem és az adatbiztonság területén.

Célunk, hogy a digitalizált világban felmerülő összetett adatkezelési igényekre integrált jogi és műszaki válaszokat adjunk. Szakértői szolgáltatásaink mindig iparág specifikusak, üzletiek és stratégiaiak. Következetesek vagyunk abban, hogy ügyfeleinknek magas színvonalú támogatást nyújtsunk, mely a legösszetettebb kérdéseket is a legegyszerűbben mutatja be.

A munkánkat segítő valamennyi kollégánk a saját területén magasan képzett. Kiválasztásuknál elsődleges szempont volt, hogy ügyfeleinknek a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást tudjuk biztosítani.

A GDPR elfogadása óta különféle szférákban számos vállalkozás adatvédelmi és adatbiztonsági auditját végeztük el, és működtünk közre folyamataik GDPR kompatibilissé tételében.

Szolgáltatásunkat vették igénybe többek között informatikai vállalkozások, pénzügyi szolgáltatók, reklámügynökségek és marketing tanácsadók, munkaerő-közvetítők.